Dry adeg dolabı şeklinde de bilinen kuru dinlendirme dolabı, harici bir su kaynağına ihtiyaç duymaz. Bu sayede tam sıcaklık, nem ve hava kontrolünü mümkün kılar. Bu sayede yüksek standartlarda kuru dinlendirme imkânı sağlar. Kaliteli ve lezzetli et üretimi sağlayan bu dolaplar, gıda işletmeleri için önemli bir yere sahiptir. Yalıtımlı ve kilitlenebilir cam kapılı modeller, etlerin zararlı UV ışınlarına karşı korunmasına da izin verir. Özel havalandırma yapısı sayesinde içerideki hava optimum şekilde temizlenir ve sterilize edilmiş olunur.

Kuru Dinlendirme Dolabı Genel Özellikleri Nelerdir?

En leziz ve yumuşak et için 2 derece sıcaklık ve %80 bir nem ayarı idealdir. Et ve et ürünleri ne kadar uzun süre korunursa ve muhafaza edilirse, lezzetleri de aynı derecede iyileşir ve yoğunlaşır. Muazzam bir tada sahip et için kuru dinlendirme dolapları mutlaka kullanılmalıdır. Et yaşlandırma vitrinleri olarak da isimlendirilen kuru dinlendirme dolaplarının genel özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • İstenen ölçü ve ebatlarda kuru dinlendirme dolabı yapılabilir. İşletmenizin büyüklüğü ve tasarımı ne olursa olsun, gereksinimlerinize uyan bir dry aged dolabına sahip olabilirsiniz.
  • Demir profil üzerine kurulmuştur.
  • %80 bağıl nem ve 0/+2 derecelik çalışma sıcaklığı sağlarken, 28 gün dinlendirme olanağı sunar.
  • Farklı renk ve kapı adedinde üretim yapılabilir.
  • Paslanmaz çelik raf içerir.
  • Gıda ile temasa uygundur.

Similar Blog Posts

Via WhatsApp support line by clicking the button below
You can contact us immediately for all your questions.
you may get an answer.

Quick Chat with WhatsApp